Projecten

FINANCIEEL OVERZICHT PER JAAR VAN ALLE UITGEVOERDE PROJECTEN:
Klik hier


DANCE FOR ALL (DFA):
Dance for All is een gemeenschapsproject, dat bedoeld is om kinderen in achtergestelde gemeenschappen in de gelegenheid te stellen hun eigenwaarde te bevorderen door middel van dans. Wanneer dansers getalenteerd zijn, biedt Dance for All een aantal mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Beschermheer van dit project in Athlone bij Kaapstad is Aartsbisschop Desmond M. Tutu. Stichting Intabazwe sponsort Dance for All jaarlijks met een financiële bijdrage.

Klik hier voor meer informatie.


PRINCE ALBERT COMMUNITY TRUST (PACT):
Prince Albert is een geografisch geisoleerd plaatsje in de Grote Karoo - provincie Westkaap.
PACT is een non-profitorganisatie, geregistreerd als een trust. De Prince Albert Community Trust fungeert als een overkoepelend orgaan en liefdadigheidsorganisatie, die donaties naar het welzijn van de achtergestelde gemeenschap van Prince Albert en het grotere gemeentelijke gebied sluist.

De missie van de Prince Albert Community Trust is het ontwikkelen en versterken van de gemeenschappen van Prins Albert, Klaarstroom en Leeu Gamka door platforms en kansen te creëren voor mensen die voorheen achtergesteld waren.

Klik hier voor meer informatie.


SITHAND'IZINGANE CARE PROJECT (SCP):
Samen met de Dominican Sisters of Catharine of Siena (King Williams Town) realiseren we diverse projecten in de township Geluksdal in het gebied rond Brakpan ten zuidoosten van Johannesburg. Onze contactpersoon ter plaatse is Maarten Bollen.

Klik hier voor meer informatie.

INTABAZWE:
Naar aanleiding van een bezoek aan township Intabazwe in 2001 ontstond het idee voor Stichting Intabazwe. Hier realiseerden we enkele projecten, zoals schooluniformen voor kinderen, het betalen van het schoolgeld voor wezen, het opstarten van een soepkeuken etc. Omdat wij in Intabazwe geen contact meer hebben met Muhle Joyce Mthembu, is Stichting Intabazwe in 2005 moeten stoppen met het uitvoeren van projecten in Intabazwe.

Klik hier voor meer informatie.

 

de locaties van onze hierboven genoemde projecten: 

 121

© 2021 - STICHTING INTABAZWE